Individuel vejledning

Vælger du en at få individuel kostvejledning i SUNDdiætists klinik i Odense, tilegner du dig den viden, de kvalifikationer og de redskaber, du har brug for for at opnå en ny livsstil. Du får en vejledning, der fokuserer på netop det, der har særlig betydning for dig.

Individuel kostvejledning

Individuel vejledning ved diagnose

Du kan  også få diætvejledning, hvis du har en af følgende diagnoser:

Inden første vejledning kan det være til stor hjælp, hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvilket forløb du ønsker, og om du ønsker en skræddersyet kostplan. Kostplanen synliggør de kostmæssige ændringer, vi i fælles skab har besluttet, du skal arbejde med.

Hvad skal der foregå?

1. Konsultation i klinikken

Grundig afdækning af madvaner og livsstil: Vi afdækker sammen dine spisemønstre, motionsvaner og andre rytmer og vaner i din hverdag. Vi gennemgår din diagnose og evt. blodprøver fra egen læge.  I fællesskab udarbejder vi herefter målsætninger og delmål.

Du får viden og redskaber til håndtering af de problematikker, der må være forhold til de anbefalede kostråd. Vejledningen giver inspiration til hverdagsmad og tilberedningsmetoder, og hvordan du let får ændringerne tilpasset din hverdag.

Du får lavet kropsmålinger, fedtprocentmåling og en BodyAge måling via en tanita vægt.

2. Kostplan

Hvis du ønsker det, får du en kostplan tilsendt efter første konsultation. Planen er næringsberegnet og tilpasses helt specifikt til dine ønsker og behov. Kostplanen synliggør de ændringer, vi i fællesskab har lavet.

3. Opfølgning

Status på målsætninger og diætprincipper. Vi gennemgår evt. kostplan og taler sammen om dine gode erfaringer og dine udfordringer. Planen kan blive justeret efter behov. Måling af fedtprocent og Bodyage via en Tanita vægt. Udlevering af ny relevant materiale.

Der er også mulighed for vejledning i eget hjem