Lidt om mig

Aut. Klinisk diætist Stine Henriksen

Som autoriseret klinisk diætist er jeg specialuddannet til at give den rigtige vejledning, når det gælder sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Min erfaring som diætist har jeg opnået i mit arbejde som diætist og sundhedskonsulent for danske virksomheder, kommuner og ikke mindst som selvstændig diætist for private.

For private har jeg stor erfaring med at rådgive og vejlede mennesker, som står over for særlige livsstilsmæssige udfordringer – f.eks. folk der pga. sygdom har brug for særlig diætvejledning. Særligt har jeg haft en speciel interesse for at vejlede mennesker med spiseforstyrrelse og overvægt. Jeg valgte derfor også at videreuddanne mig inden for området i 2010 og tog en KOK-uddannelse.

KOK står for Koordinering – Opkvalificering – Kvalitetssikring af med mennesker med spiseforstyrrelser.

Hos virksomhederne har mit fokusområde været medarbejdersundhed og trivsel med det formål at øge sundhedsbevidstheden på arbejdspladsen. Jeg har derfor også her et bred vifte af erfaringer og kan tilbyde en lang række forskellige ydelser:

  • Sundhedstjek
  • BodyAge-målinger
  • Foredrag
  • Kostevents
  • Kantinesparring
  • Slankehold
  • Individuel kost- og livsstils coaching
  • Rådgivning og vejledning med fokus på vægttab.

Derudover er jeg uddannet rygestopinstruktør via Kræftens Bekæmpelse og har gennem en årrække afholdt en lang række rygestopkurser i både privat og kommunalt regi.

Sundhedsfilosofi

Jeg arbejder ud fra den filosofi, at forandring og forankring først sker, når motivation og rådgivning går hånd i hånd.

I mit arbejde og vejledning lægger jeg stor vægt på, at den enkelte arbejder fremadrettet og målrettet, så vedkommende bedst muligt sikrer sig, at de nye sunde vaner bibeholdes – også på lang sigt. I min coaching og vejledning lægger jeg stor vægt på, at de motiverende aktiviteter, der sættes i gang, kan hjælpe, inspirere og vejlede den enkelte til selv at tage ansvar for sin egen sundhed. Derudover fokuserer jeg på at møde den enkelte der, hvor vedkommende er i livet – så man altid kan finde sig selv i processen.